Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amatorski ExpBot/DropBot na Invorię

jozukisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż gram na Invorii,i szukałem bardzo długo jakiś czitów.Ale jedynie co działa to WH,więc wymyśliłem swój amatorski sposób.Na exp bota lub drop bota.

Co potrzebujemy

-Autocliker koniecznie musi być to GS Auto Clicker.

-Klawiaturę ekranową

-Metina najlepiej w oknie

Teraz instrukcja

-Włączamy klawiaturę ekranową.

-Włączamy autoclickera

-Klikamy Options>Clicking>Options>Mouse Ustawiamy na prawy lewy przycisk czyli left.Click Single i to na dole odznaczamy.

-Następnie klikamy Options>Recording>Multiple Clicks>Pick point i teraz zaznaczamy na ekranie gdzie ma klikać.Więc tak ja pisałem masz włącząną klawiaturę pierwszy przycisk ustaw na ` żeby zbierało itemy.Potem klikamy znowu na pick point i na klawiaturze ustawiamy przycisk 1-mam tam red pote.Potem 3-mam tam pelerynkę,ustawiam jeszcze W A S D żeby mi się obracał tak dla mniejszego wykrycia że jesteśmy botem przez ludzi,i dlatego żeby bić moby bo np możemy nie mieć zasięgu miecza na mobie i będzie nas bił.Ustawiam jeszcze klawisz Z też żeby zbierał bo czasami klawisz ` nie zbiera polecam ustawić te dwa.I ja dla bezpieczeństwa ustawiam jeszcze klawisz Y.Bo czasami aktywuje mi się Niemiecka klawiatura.Kiedy ustawimy to wszystko.Polecam ustawić jakiś ciężarek na na spacji.Nie polecam ustawiać auto clickera na spacji.Bo wygląda to tak że bije z 2 sek potem przerywa na 1-2 sek i znowu bije i tak w kółko.Jeżeli to ustawiliśmy to włączamy auto clickera.I gotowe mamy bota.

Jeżeli ci się podobało zostaw Like,będe wiedział że komuś mogłem pomóc.

Jest jeden problem,przynajmniej u mnie po 1-1,5h metin strasznie laguje aż w końcu loga.Próbuje to  rozkminić ale nie wiem czy mi się uda.

• 1 rok później...
Opublikowano

Temat nieaktualny, mało czytelny, na większości serwerów klawiatura ekranowa jest zablokowana.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...